De botsauto's mogen natuurlijk op geen enkele Brabantse kermis ontbreken. (Foto: Henk van Esch)
De botsauto's mogen natuurlijk op geen enkele Brabantse kermis ontbreken. (Foto: Henk van Esch) Foto: Henk van Esch Fotografie

Kermisvertier voor jong en oud in Vinkel

VINKEL | Van vrijdag 17 tot en met dinsdag 21 juni loopt heel Vinkel weer uit voor de jaarlijkse kermis. Met vijf dagen lang livemuziek en kermispret voor jong en oud!

Het episch centrum van de kermis in Vinkel is zoals eigenlijk ieder jaar de grote feesttent op de parkeerplaats voor Café-Zaal Den Driehoek aan de Brugstraat. Daar is het alle dagen groot feest. Te beginnen op vrijdagavond met optredens van 'Buren van de Brandweer' en 'Partido'. Op zaterdag betreden 'DJJS' en coverband 'Millstreet' het podium en op zondag is het de beurt aan 'Effe Serieus', opnieuw 'DJJS' en volkszanger 'Jeffrey Heesen' sluit de zondagavond in stijl af. Op maandag is er vanaf 15.00 uur een matinee. Deze dag barst de feesttent uit zijn voegen met optredens van de band 'Jackfire', 'DJ Jorg' en last but not least 'Dansado & De Feestmeester'. Deze Brabanders hebben het feestvieren tot kunst verheven. Op dinsdag 21 juni wordt de kermis in Vinkel feestelijk afgesloten met livemuziek van 'Unite', 'DJ Wout' en 'Gekkenhuys'. "We zijn er helemaal klaar voor", vertelt Patrick van de Ven, uitbater van Den Driehoek, enthousiast: "Naast alle optredens zijn er natuurlijk ook allerlei leuke kermisattracties voor jong en oud. Van de traditionele schiettent, tot de botsauto's aan toe. En ook de snoepkraam en viskraam zijn weer van de partij. Kortom, alle ingrediënten voor een ouderwets gezellige kermis zijn weer aanwezig."
Kijk voor aanvullende informatie op www.facebook.com/kermisvinkel/.