Bossche Omroep Tourspel

DEN BOSCH | De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start in Kopenhagen. Dit jaar doen wij voor het eerst mee met het Tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, de weekbladen van Talvi Mediacentrum. Het Tourspel is een must voor de echte wielerkenners. Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen. Er zijn prachtige prijzen te winnen. Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad. Schrijf je gratis in via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2022 en selecteer je eigen wielerteam.

Verdachte overval Gillis opgepakt

DEN BOSCH | Een 22-jarige man uit Den Bosch is maandagochtend aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de overval op Mark Gillis in Ommel in de nacht van 6 op 7 november. De man werd aangehouden op het politiebureau waar hij zichzelf meldde. Eerder werden al een 39-jarige man uit Den Bosch en een 42-jarige man uit Rosmalen aangehouden. De 22-jarige verdachte kwam in beeld tijdens vervolgonderzoek. De andere verdachten zitten nog vast.

Kleine brand in kelder stadhuis

DEN BOSCH | In de kelder van het stadhuis is vrijdag rond 10.30 uur brand uitgebroken. In de Raadskelder is de escaperoom gevestigd die zaterdag alsnog kon worden geopend. De brand ontstond in een ventilator en werd vrij snel geblust door de brandweer. "Er is wel wat brand- en waterschade. Maar de Raadskelder en het Stadhuis zijn gewoon open", meldt de gemeente.

Politie treft grote hoeveelheid drugs

DEN BOSCH | Bij een woning aan de Schanswetering in Den Bosch heeft de politie op woensdag 15 juni een grote hoeveelheid harddrugs aangetroffen waaronder 'een behoorlijk groot vat GHB'. Een 50-jarige man is aangehouden op verdenking van handel in harddrugs. Naast de GHB werd er nog een ander vat met nog onbekende inhoud aangetroffen. "Onderzoek zal daar meer duidelijkheid over moeten geven", aldus de politie. "Ook zijn er een behoorlijke hoeveelheid softdrugs, meerdere soorten harddrugs, contant geld en mobiele telefoons aangetroffen."