Een stukje Parijs in hartje Den Bosch

DEN BOSCH | Deze zomer zal het Anne Frankplein in Den Bosch als onderdeel van De Bossche Zomer maar liefst drie keer transformeren in de Bossche Montmartre en kan je zonder naar Frankrijk af te reizen toch die typische Parijse sfeer proeven.Op één van de mooiste pleintjes van Den Bosch staan op zondag 3 juli voor de eerste keer deze zomer 15 kramen met brocante, LP’s, vintage, kunst, planten, sieraden en tassen. Om de beleving helemaal compleet te maken kun je op een klein terrasje met houten klapstoeltjes typisch franse drankjes en hapjes bestellen. De Bossche Montmartre is gratis toegankelijk, begint om 11.00 uur en zal tot 18.00 uur blijven staan. Naast zondag 3 juli is de markt ook op zondag 7 augustus en zondag 4 september op het Anne Frankplein te vinden.

Eerste oefenduel FC Den Bosch

DEN BOSCH | Net als voorgaande voetbalseizoenen speelt FC Den Bosch ook dit jaar in de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen een oefenwedstrijd tegen Nooit Gedacht. Voor FC Den Bosch is dit duel de eerste oefenwedstrijd van het nieuwe seizoen. Het oefenduel tussen beide teams is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden. Na het overlijden van de toen 28-jarige Judith Strik in 2008 (oud-werkneemster van FC Den Bosch en actief lid van Nooit Gedacht) spraken beide teams af jaarlijks het voetbalseizoen tegen elkaar te openen. Iedereen is van harte welkom om op zaterdag 2 juli naar deze wedstrijd te komen kijken. De wedstrijd begint om 15.00 op Sportpark de Biescamp in Geffen. De entree bedraagt 5 euro en kinderen tot en met 12 jaar krijgen gratis toegang.

Anna’s Repair in De Schutskamp

DEN BOSCH | Iedere eerste vrijdag van de maand van 13.00 tot 16.00 uur kun je bij Anna's Repair in de Annakerk aan de Boschmeersingel 26 in Den Bosch terecht voor kleine reparaties van kapotte apparaten, speelgoed en/of laptops, maar ook met kleding die moet worden hersteld. Heb je nog iets wat je graag wil laten herstellen? Kom dan op vrijdag 1 juli naar Anna's Repair. Ook ben je altijd van harte welkom om gewoon een kopje koffie/thee te komen drinken. Anna's Repair wordt uitgevoerd door een enthousiast team van vrijwilligers en wordt hierbij ondersteund door Farent. Voor meer info: annasrepair@gmail.com, of bel met 06-51866557.