Concert Politieharmonie ter ere van 800 jaar Sint-Jan

DEN BOSCH | De Sint-Janskathedraal in 's-Hertogenbosch mag dit jaar 800 kaarsjes uitblazen! Om dit te vieren brengt de Politieharmonie Oost-Brabant op zondag 3 juli een muzikale groet aan de middeleeuwse kathedraal. Iedereen is welkom!

De Sint-Jan viert haar 800ste verjaardag met een agenda vol bijzondere activiteiten. Een daarvan is het optreden van de Politieharmonie op zondag 3 juli. Samen met sopraan Maaike Hupperetz verzorgt de harmonie een gevarieerd en vooral feestelijk programma. Het concert start om 14.30 uur. Bij goed weer is het een tuinconcert aan de noordzijde van de kathedraal (ingang Hinthamerstraat). Bij slecht weer vindt het concert plaats in de Sint-Jan. Iedereen is welkom. Gratis entree, aanmelden niet nodig!

De Politieharmonie Oost-Brabant telt ruim vijftig leden. Een groot deel van de vereniging bestaat uit (oud) politiemensen uit de eenheid Oost-Brabant die in hun vrije tijd musiceren. Zij krijgen ondersteuning van musici uit harmonie- en fanfareorkesten uit de regio die allen ook politievrijwilliger zijn.