Rijbewijskeuring in Sint Janskliniek

DEN BOSCH | Een medische keuring voor het verlengen van uw rijbewijs is nodig wanneer u 75 jaar of ouder bent of wanneer u een zogenaamd groot rijbewijs (C/D/E) gaat halen of vernieuwen, of wanneer u om medische reden een arts moet bezoeken van het CBR. Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op dinsdagen 19 juli en 2 augustus en 16 augustus in de Sint Janskliniek medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs. Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen 50 euro.
Voor houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar bedraagt de prijs 70 euro. Een afspraak voor het spreekuur kunt u uitsluitend maken via RegelZorg. Dat kan gemakkelijk en snel op www.regelzorg.nl, of telefonisch via de afsprakenlijn op 088-2323300 (tijdens kantooruren). Voor het laten invullen van een rapport oogarts gaat u naar www.regelzorg.nl/oogarts, of belt u met de afsprakenlijn.

Sint Cecilia in Goededoelengids

ROSMALEN | Muziekvereniging Sint Cecilia uit Rosmalen is eind juni opgenomen in de Lokale Goededoelengids ’s-Hertogenbosch. Muziekvereniging Sint Cecilia beoefent en presenteert blaas- en slagwerkmuziek op amateurbasis. Sint Cecilia heeft muziek- en slagwerksecties, verzorgt optredens en muzikale en culturele manifestaties. Jan de Rond, Goede Doelen 's-Hertogenbosch: "Sint Cecilia is de twaalfde organisatie die wij sinds de presentatie van de Lokale Goededoelengids 's-Hertogenbosch in 2019 toelaten tot de gids. Van vijf organisaties hebben wij in de tussentijd spijtig genoeg afscheid genomen. Nu staan 71 organisaties in onze gids vermeld die het steunen waard zijn.” Kijk voor meer info op https://s-hertogenbosch.lokalegoededoelengids.nl.

Controle op garageboxen

DEN BOSCH | Op dinsdag 28 en woensdag 29 juni hebben gemeente, politie en douane een garageboxencomplex aan de Zandzuigerstraat in den Bosch gecontroleerd. Dat gebeurde in het kader van de aanpak van ondermijning. In een van de garageboxen werd 2000 euro contant geld, 165 gripzakjes met cocaïne, 1 kilo shisha tabak en 42 flessen lachgas aangetroffen. Deze zijn in beslag genomen. De vondst is voor de gemeente aanleiding om de box een jaar te sluiten. De politie doet verder onderzoek naar de herkomst van de middelen.