Informatie over (levens)testament

DEN BOSCH | Op dinsdag 18 oktober presenteert Huijbregts Notarissen uit Den Bosch een gratis informatiebijeenkomst over testamenten en levenstestamenten in Sociaal Cultureel Centrum De Helftheuvel. Vanaf 19.00 uur is de zaal open en staat er een kopje koffie/thee voor u klaar. De lezing begint om 19.30 uur. Wilt u de bijeenkomst bijwonen? Meld u zich dan online aan via het aanmeldformulier op www.huijbregtsnotarissen.com, telefonisch op 073-6918787, of per e-mail aan info@huijbregtsnotarissen.com.

Koffie en praat
bij San Salvator

DEN BOSCH | Van donderdag 29 september tot en met donderdag 6 oktober bent u op werkdagen bij de San Salvator welkom voor een kopje koffie en een praatje. In de huiskamer van Ordune aan het Schaarhuispad 131 in Den Bosch staat dan tussen 10.00 en 11.30 uur de koffie met iets lekkers voor u klaar. Natuurlijk is er ook ruimte voor een goed gesprek. Met deze koffiemomenten vraagt San Salvator aandacht voor de Week tegen Eenzaamheid. Volgens de cijfers van de Gezondheidsmonitor uit juni 2021 voelt 1 op de 10 Nederlandse volwassenen zich eenzaam. Nog eens 1 op de 3 Nederlanders heeft er wel eens last van. Ouderen hebben er het meest mee te maken. Meer dan de helft van de 75-plussers voelt zich eenzaam. De San Salvator is een oecumenische geloofsgemeenschap die in 2011 in ’s-Hertogenbosch is ontstaan. Deze wordt gekenmerkt door een open manier van geloven, onderlinge saamhorigheid en maatschappelijke betrokkenheid. Iedere eerste en derde woensdag van de maand wordt er een koffieochtend georganiseerd waar iedereen welkom is. In de week tegen eenzaamheid staat de koffie iedere werkdag klaar. Meer informatie: www.sansalvatorgemeenschap.nl.

Rommelmarkt
in De Meent

NULAND | Ziekenactie Het Open Venster houdt op zaterdag 1 oktober weer een grote rommelmarkt in Gemeenschapshuis De Meent in Nuland. Met de opbrengst financiert de Ziekenactie haar activiteiten en attenties voor zieken en gehandicapten in de parochie. Er is een groot aanbod aan spullen. Ook doet de organisatie weer een beroep op de baksters en bakkers die de bezoekers iedere keer weer verrassen met allerlei heerlijkheden die vervolgens worden verkocht. De markt is geopend van 09.00 tot 14.00 uur. Entree: 2 euro.