Hardloopclub Engelen start met nieuwe beginnerscursus

DEN BOSCH | Een goede start maken met hardlopen onder professionele begeleiding? Dat kan! Gedurende 12 trainingsweken krijg je bij Hardloopclub Engelen op een ontspannen en gezellige manier looptraining van professionele trainers.

Iedereen kan op eigen niveau meedoen en aan het einde van de cursus kun je in eigen tempo 5 kilometer hardlopen. Naast een goede trainingsopbouw wordt er gedurende deze cursus ook uitgebreid aandacht besteed aan loopscholing, blessurepreventie, kleding en veiligheid. Ook voor hardlopers die terug willen keren van een blessure is deze cursus uitermate geschikt. Aanmelden is heel eenvoudig; stuur een e-mail naar info@hardloopclubengelen.nl.

Praktische informatie
Loop jij straks ook de 5 kilometer mee tijdens de Lichtjesloop op 14 december in Den Bosch? Voor slechts 70 euro ontvang je naast 11 trainingen ook een trainingsschema, veiligheidshesje, gratis deelname aan de Lichtjesloop en een lidmaatschap tot 1 januari 2023 van hardloopclub Engelen inclusief het lidmaatschap van de Atletiek Unie. De start van de cursus is op maandagavond 3 oktober. Het verzamelpunt van de loopcursus is Burggolf Haverleij in Engelen. De trainingsavonden zijn op maandag- en woensdagavond van 19.30 tot 20.45 uur. Op maandagavond 26 september van 19.30 tot 21.00 uur is er een informatieavond bij Burggolf Haverleij aan de Leunweg 40 in Engelen waar je meer info kunt krijgen over deze loopcursus.

Aanmelden en meer info
Het inschrijfformulier voor de cursus kun je opvragen via info@hardloopclubengelen.nl, of op www.hardloopclubengelen.nl. Je aanmelding is pas compleet als Hardloopclub Engelen je inschrijfformulier met machtiging voor de betaling heeft ontvangen (restitutie is na inschrijving niet mogelijk). Inschrijven kan tot 30 september, maar let op: het maximum aantal deelnemers bedraagt 20 en de snelste inschrijvers hebben voorrang! Voor meer informatie en aanmelden voor de training en informatieavond, mailen naar info@hardloopclubengelen.nl. Kijk voor meer informatie over Hardloopclub Engelen op Facebook en/of op www.hardloopclubengelen.nl.

Over Hardloopclub Engelen
Hardloopclub Engelen is een club van ruim 70 enthousiaste loopliefhebbers. De club is in 1992 begonnen en uitgegroeid tot een officiƫle vereniging. Sinds april 1994 is de club aangesloten bij de Atletiekunie. Behalve de sportieve prestatie, die iedereen voor zichzelf bepaalt, is de sfeer binnen de vereniging erg belangrijk. Kortom: ontspannende inspanning.