Cursisten bij de Volksuniversiteit.
Cursisten bij de Volksuniversiteit. Foto:

Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden

OSS/UDEN | Wil jij graag een vreemde taal leren? Volksuniversiteit Oss-Uden laat je tijdens de open taaldagen kennismaken met de taaldocenten. Stel je vragen aan de docent, maak een toets of voer een gesprek met de docent om je niveau te bepalen voor de taalcursus die je wilt gaan volgen.

Op zaterdag 22 januari 2022 van 10.00 tot 13.00 uur zijn diverse taaldocenten in Oss (Kruisstraat 94) en Uden (Eigen Herd, Rooijsestraat 32) aanwezig om je vragen te beantwoorden en is inschrijven direct mogelijk. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. Het doorgaan van deze bijeenkomst is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen. Mocht de dag niet door kunnen gaan, dan zal deze verplaatst worden naar een andere datum. Lees meer op www.volksuniversiteitoss.nl.
Volg je de taalles liever alleen of samen met je partner? Je krijgt 15 lessen van een uur volgens een vast lesprogramma, waardoor je na de lessen de mogelijkheid hebt om over te stappen naar de klassikale groepslessen. De lesdag en tijdstip kunnen in overleg worden bepaald.

Overig aanbod
Naast de taalcursussen vind je ook weer een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Ondernemen & Digitaal, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair. Voor ieder wat wils. Het aanbod staat op www.volksuniversiteitoss.nl.

Maatwerktrainingen 
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. Meer info via (0412) 69 08 26 of info@vuoss.nl.