Cursisten van de Volksuniversiteit.
Cursisten van de Volksuniversiteit. Foto:

Open taaldagen bij Volksuniversiteit Oss-Uden

OSS/UDEN | Wil jij graag een vreemde taal leren? Volksuniversiteit Oss-Uden laat je tijdens de open taaldagen kennismaken met de taaldocenten. Stel je vragen aan de docent, maak een toets of voer een gesprek met de docent om je niveau te bepalen voor de taalcursus die je wilt gaan volgen.

Op zaterdag 22 januari 2022 zijn diverse taaldocenten in Oss en Uden aanwezig om je vragen te beantwoorden en is inschrijven voor een taalcursus direct mogelijk. Je hoeft je vooraf niet aan te melden. De 22ste zijn de bijeenkomsten van 10.00 tot 13.00 uur bij Volksuniversiteit Oss aan de Kruisstraat 94 en in Uden bij Eigen Herd, Rooijsestraat 32.

Overig aanbod
Naast de taalcursussen vind je ook weer een diversiteit aan overige cursussen op het gebied van Persoonlijke ontwikkeling, Kunst & Maatschappij, Ondernemen & Digitaal, Lichaam & Geest, Creatief en Culinair. Voor ieder wat wils. Kijk voor het volledige cursusaanbod op www.volksuniversiteitoss.nl of bel naar (0412) 63 80 60.

Bedrijven
Volksuniversiteit Oss biedt ook in company maatwerktrainingen aan. De leerdoelen, de aanvang en de duur van de training worden in overleg besproken. Voor meer informatie of een afspraak om nader kennis te maken, bel (0412) 69 08 26 of stuur een e-mail naar info@vuoss.nl.