Kentekenplaten gestolen in Oss


OSS | De politie onderzoekt de diefstal van kentekenplaten vanaf het parkeerterrein aan de Lizstgaarde in Oss. Vanaf een Mini Cooper zijn tussen vrijdag 14 januari 18.30 uur en zaterdag 15 januari 12.50 uur twee platen ontvreemd, zo melden de wijkagenten Ruwaard.

"Voorkom diefstal om kentekenplaten te bevestigen met antidiefstalschroeven. Deze schroeven kunnen alleen bevestigd worden met gecertificeerd gereedschap. Dit is dus iets wat je door een autobedrijf moet laten doen. Je kan daarnaast kentekenplaten ook vastzetten met popnagels en extra schroeven”, geven de wijkagenten als tip.


Gestolen fietsen


OSS | De politie heeft vrijdag in de Vuursteen in Oss een aantal fietsen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. Er wordt gezocht naar de eigenaren van deze fietsen. Die kunnen zich melden via (0900) 88 44.


Brand op boot


LITH | De brandweer werd zaterdagochtend opgeroepen voor een brand op een binnenvaartschip bij de sluis van Lith. Er was brand uitgebroken in een boiler. De schipper was zelf al gestart met een brandblusser.