Medifit opent in Osse centrum


De tweede vestiging van Medifit aan het Heschepad 55 in het Osse centrum is vorige week geopend.

Het pand aan de Opaalweg was te klein geworden voor alle takken van Medifit. In de zoektocht naar een tweede locatie kwam het voormalige pand van Rabobank aan het Heschepad in beeld. Mireille: "De Rabobank heeft het pand zeer goed achtergelaten. Van de spreekkamers hebben we behandelkamers gemaakt. Daarnaast hebben we flink wat vernieuwingen aangebracht, zoals kleedkamers met douches en een mindervalide toilet. Leuk is dat we een aantal meubels van de Rabobank hebben hergebruikt naar onze functies. Het eindresultaat van de metamorfose is perfect en helemaal zoals we hadden gehoopt. Een voordeel is dat je voor de deur kunt parkeren." 


Urnen&Emoties gaat verhuizen


Urnen & Emoties opent medio februari aan de Heuvelstraat 2. Sinds april 2020 is deze ‘huiskamer' gevestigd aan het Walplein 22. Al vele jaren staat Pieter Breughel bekend als professionele lijstenmakerij. De andere hoofdmoot is ‘Urnen & Emoties'. Van urnen, assieraden, symbolieken tot graf- en urnmonumenten; er is van alles mogelijk.


Gratis parkeren 


Gratis parkeren in het Osse centrum kan tot 1 maart. Het college van B&W heeft dit besloten om ondernemers een steuntje in de rug geven. Het blijft tot 1 maart ook toegestaan om de hele dag door de stad te fietsen.