Hendriks nieuwe trainer van Maaskantse Boys


MAREN-KESSEL | Maaskantse Boys staat volgend seizoen onder leiding van Maarten Hendriks. De huidige trainer van Herpinia is in Maren-Kessel de opvolger van Maurizio Atzeni.

"De gesprekken, met aanwezigheid van staf en spelers, gaven beide partijen een goed gevoel en vrij snel daarna zijn we er samen uitgekomen. Tijdens de gesprekken waren er voldoende raakvlakken op het gebied van ambitie en het spel op zich om de samenwerking aan te gaan”, aldus het bestuur en TC. "We gaan elkaar versterken en met de huidige selectie en stafleden verdere stappen maken. We hebben alle vertrouwen in de samenwerking met Maarten en samen gaan we het gelegde fundament verder uitbouwen.”


Strik gaat voor vierde seizoen bij VESTA


DEMEN/RAVENSTEIN | Mark Strik is ook volgend seizoen trainer van VESTA'19. De Ossenaar is momenteel bezig aan zijn derde jaar bij de club uit Demen/Ravenstein. 

VESTA'19 bezet momenteel de achtste plek in de vierde klasse H. Doel van de mannen van Strik is om te stijgen op de ranglijst. "Met deze goede groep hebben we de afgelopen jaren stappen gemaakt op het gebied van tactiek en de uitvoering ervan. De volgende stap is de wedstrijden te gaan domineren en te beslissen, een proces waar nog ruimte voor verbetering is. Een mooi proces is ook de ontwikkeling van de jeugd binnen VESTA'19, waar volgend seizoen een aantal getalenteerde jongens zullen aansluiten bij de selectie en voor hun kansen zullen gaan. Ben dan ook benieuwd wat dit seizoen ons nog kan brengen maar ook volgend seizoen.”


Hoofdklasser neemt afscheid van trainer


GEFFEN | Hoofdtrainer Vincent Jansen van Nooit Gedacht dames 1 vertrekt per direct. “Door problemen met zijn gezondheid was het voor Vincent niet langer mogelijk om zijn functie als trainer van Dames 1 goed te kunnen vervullen”, aldus de club.

Jos Verstegen en Edwin Hendriks verzorgen samen de trainingen op dinsdag- en donderdagavond en pakken de rol van coach bij wedstrijden. Voor volgend seizoen gaat de Hoofdklasser op zoek naar een nieuwe trainer. Meer informatie via Toine de Kok, (06) 51 99 38 67 of de.kokken@hotmail.com.


Dynamico loopt na goede serie tegen verlies aan


ARNHEM | De goede reeks van Dynamico is doorbroken. Na drie zeges op rij moest de ploeg in de eredivisie handbal het hoofd buigen voor DFS Arnhem: 33-28 na een ruststand van 19-17. Ondanks het verschil van vijf was er toch hét gevoel dat het duel anders had kunnen aflopen.