Dynamico treft in strijd tegen
degradatie twee concurrenten

OSS | De handballers van Dynamico hebben een ingecalculeerde nederlaag geleden thuis tegen Houten, de nummer 2 van de competitie en voorafgaand aan het seizoen dé titelfavoriet. En dat gebeurde niet eens met zulke grote cijfers: 30-36 (11-20).

Al met al was trainer Vladan Mijalkovic niet ontevreden over de wedstrijd. Hij vond dat Dynamico naar de mogelijkheden had gespeeld. Ruud van den Elzen verliet vermoedelijk het ‘kringgesprek’ na afloop ook met enige trots. De man die na heel wat jaren zijn rentree maakte in het eerste, mocht -net als een aantal weken geleden tegen EHC (25-25)- een flink aantal minuten maken in de defensie. Dat deed hij niet onverdienstelijk.

Volgende heftige blessure
Van den Elzen was nodig, onder meer omdat Harm van Iperen vorige week tegen WHC-Hercules een scheur in zijn milt opliep. De volgende heftige blessure van het seizoen, na eerder zijn broer Twan (vingers gebroken en al sinds half december uitgeschakeld) en neef Wout (knieblessure). In tegenstelling tot die laatste twee hoopt Dynamico om Harm van Iperen nog wel terug te zien op het veld dit seizoen. Dat duurt nog drie duels, onder meer tegen twee concurrenten onderin.