vervolg van de voorpagina

Na twee deels geannuleerde edities staat de organisatie te trappelen om in juni grootser uit te pakken dan ooit tevoren. Het Citogala is ook terug van weggeweest en het feest was zoals vanouds binnen enkele dagen zo goed als uitverkocht. Organisator Joris van Hest: "We hadden het feest oorspronkelijk op de zaterdag van De Maasdijk gepland. Dat zou teveel dringen in het centrum zijn. Door te verhuizen naar de vrijdag bruist het 4 opeenvolgende avonden in het centrum.” De Heuvel wordt dé plek om te kijken naar de optocht van de schoolverlaters in opvallende voertuigen. De gezamenlijke horeca gaat ervoor zorgen dat de bezoekers van de verschillende evenementen gastvrij in de watten worden gelegd.
De Osse Zomerfeesten 2022 wordt gezien als een pilot, maar de betrokken partijen hebben er veel vertrouwen in dat het concept in de komende jaren wordt doorgezet en uitgebreid. Meer info op www.trefhetinoss.nl/
ossezomerfeesten.


'Wie doet zoiets?


OSS | Een vrijwilliger van Dierenambulance Brabant Noord-Oost heeft onlangs naast de Heihoeksingel in Oss de kop en een zwemvlies van een gans gevonden. "In mijn ogen lag het veel te netjes op het fietspad om te kunnen zeggen dat het door een roofdier gedaan is. Ik hoop het natuurlijk wel, want wat voor mens doet zoiets?"