Ulysses verloor van Achilles Reek. (Foto: Anne-Marie van Rossem)
Ulysses verloor van Achilles Reek. (Foto: Anne-Marie van Rossem) Foto:

NLC'03 en Ulysses spelen
donderdagavond cruciaal duel

Wie gaat er rechtstreeks degraderen in de vierde klasse H? Ulysses is momenteel de hekkensluiter en weet dat als het hier blijft staan, het laatste seizoen in de clubhistorie wordt afgesloten met degradatie. Komende donderdag wacht een cruciale wedstrijd op bezoek bij NLC'03 dat een punt meer heeft.

NLC’03 pakte afgelopen zondag zeer belangrijke punten op bezoek bij Gassel. De thuisploeg kwam via Ramon van der Venne nog wel op voorsprong, maar via Siebe van den Brand en Jay Richters wonnen de Lithenaren met 1-2. Donderdag wacht de wedstrijd van het jaar. Ulysses komt op bezoek in Lith. Als NLC’03 wint, dan zet het een enorme stap richting handhaving. De hekkensluiter degradeert en de nummer dertien gaat de nacompetitie in. Gassel -dat een beter doelsaldo dan Ulysses heeft- gaat op bezoek bij Herpinia. Na de speelronde van donderdag wachten nog vier wedstrijden. Een erg spannende slotfase dus.

Kampioen
Vorstenbossche Boys leek af te stevenen op het kampioenschap, maar zo ver is het nog niet. De ploeg van trainer Dennis Meier verloor met 2-1 van SES en daardoor ruikt Cito na de 3-2 winst op Festilent ineens kansen. De Ossenaren volgen op zes punten en mogen nog de inhaalwedstrijd tegen NLC'03 spelen. Gaat het dan toch nog spannend worden in de vierde klasse H of laat Vorstenbossche Boys niet nog een steek vallen?