Twee Osse aanvallers in voorselectie Oranje


Vincent Janssen is door bondscoach Louis van Gaal opgenomen in zijn voorselectie voor de Nations League-wedstrijden begin juni tegen België, Wales (twee keer) en Polen. De Osse spits kwam in oktober 2017 voor het laatst uit voor Oranje.

Janssen is een vaste waarde bij het Mexicaanse Monterrey. Daar voetbalt hij sinds 2019, dat hem overnam van Tottenham Hotspur. In de voorselectie is ook stadsgenoot Arnaut Danjuma Groeneveld opgenomen. De Osse vleugelaanvaller blinkt uit bij het Spaanse Villarreal.


Gaby Kuijpers aan de slag bij O.S.S.'20


OSS | Gaby Kuijpers gaat na de zomer aan de slag bij het zaterdagelftal van O.S.S.’20. De oud-speler van de club wordt de opvolger van Johan van Osch. Kuijpers stopte in februari als hoofdcoach van FC Schadewijk.

Als trainer kan Kuijpers bogen op een lange loopbaan, onder andere bij Prinses Irene, Nulandia, Cito en FC Schadewijk. Overigens is het nog onbekend op welk niveau Kuijpers actief zal zijn met O.S.S.'20 za1. De Ossenaren maken in de vierde klasse F (Zuid I) kans op promotie via de nacompetitie.