Melktap Lithoijen dreigt beelden van dieven online te zetten


LITHOIJEN | De ondernemers van Melktap Lithoijen dreigen bewakingsbeelden online te zetten van dieven die zaterdagnacht toesloegen in de Lutterstraat in Lithoijen.

Op Facebook staat dat het signalement van de twee verdachten bekend is, maar dat ze 14 dagen krijgen om zich te melden voor de aangerichte schade. “Zo niet, dan plaatsen we de foto’s online.” Eén van de verdachten droeg een trainingsbroek van de Duitse voetbalclub Borussia Dortmund. De andere wachtte op een scooter aan de Lutterstraat.


Auto's botsen 


OSS | Twee auto’s zijn dinsdag rond 12.45 uur tegen elkaar gereden bij de overweg aan de Vijversingel in Oss. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd maar er is niemand gewond geraakt. Door de plaats van het ongeval reden treinen van en naar station Oss met lastgeving, wat wil zeggen dat deze de overweg met een lage snelheid moeten passeren.


Uitslaande brand


SCHAIJK | Een drama voor de ondernemers van Nieuw Schaijk. In het restaurant aan de Rijksweg in Schaijk is zaterdagnacht een grote brand uitgebroken. Brandweerkorpsen uit omliggende plaatsen werden opgeroepen, maar konden niet voorkomen dat het pand uitbrandde.