Afbeelding
Foto:

Karin Bloemen terug in De Lievekamp met nieuwe show

OSS | Theaterkoningin Karin Bloemen keert donderdag 2 juni terug op het podium van De Lievekamp met haar nieuwste show 'Waar waren we gebleven.' Deze avond wordt Bloemen muzikaal begeleid door pianist Cor Bakker. Kaarten zijn te koop via www.lievekamp.nl.

Rasartiest Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren '80 tot de grote theatershows 'De diva en de divan' in 2002 en 'Diva's van Carré' in 2013. In al die jaren hebben ze samen zoveel duetten gespeeld en gezongen dat ze repertoire hebben voor een marathon-voorstelling van 24 uur. Ook dit keer zullen ze erin slagen om het publiek met een lach op het gezicht weer naar huis te sturen.
Waar waren we ook alweer gebleven, toen geluk nog het oude normaal was? Karin en Cor zaten midden in een prachtig liedje, in een zaal vol mensen, jong en oud, die werden meegenomen door de magie van het moment. En toen, ruw onderbroken door ‘dat wat niet genoemd mag worden'… kwam de stilte. In Waar waren we gebleven… doen Ka&Co net of er niets is gebeurd. Een avondje theater zoals het hoort, zonder Zoom, scherm en koptelefoon. Hoogtepunten krijgen een plek, aangevuld met een aantal heerlijke conferences. (Foto: Rob Becker)