Ontbijt mee tijdens gratis ontbijtsessie werkgevers

Hoe behouden organisaties medewerkers en creëren ze een duurzaam personeelsbestand? Dit zijn twee hamvragen in tijden van arbeidskrapte. Het WSP Noordoost-Brabant en Noordoost-Brabant Werkt bundelen hun krachten en organiseren voor het eerst in twee jaar de gratis jaarlijkse ontbijtsessie voor werkgevers en HR-managers uit de regio Noordoost-Brabant. 

Op donderdagochtend 19 mei van 07.30 tot 10.30 uur wordt er antwoord gegeven op bovenstaande vragen door spreker- en HR-professional Judith Webber én inspirerende werkgevers uit de regio. Dit allemaal in de raadzaal van het gemeentehuis in Oss, onder het genot van een vers ontbijt. Aanmelden is kosteloos en kan via wspnoordoostbrabant.nl/agenda/ontbijtsessie.

Wensen
Wat te verwachten van de ontbijtsessie? Persoonlijke ontwikkeling, flexibele arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden: zaken die doorslaggevend zijn om de nieuwe generatie werkenden aan een organisatie te binden. Hoe spelen werkgevers hierop in? Wat is er nodig om tegemoet te komen aan de wensen van medewerkers? Welke mogelijkheden zijn er? Een moment om van elkaar te leren, geïnspireerd te worden en met elkaar te netwerken.

De sprekers
Het motto van spreker- en HR-professional Judith Webber is dat we anders moeten leren kijken naar mensen: "Voor vooruitgang, om slimme ideeën te benutten, is het nodig dat we meer experimenteren, flexibeler worden, anders organiseren. De markt vraagt erom, klanten, maar zeker ook je (aankomende) medewerkers." Daarnaast delen drie werkgevers uit de regio een verhaal over het (creatief) behouden van personeel en vertelt het UWV Arbeidsmarktinformatie hoe het zit met de huidige regionale arbeidsmarkt.

Over WSP Noordoost-Brabant
WSP Noordoost-Brabant helpt werkgevers kosteloos met personeelsvraagstukken. Daarnaast organiseert het kosteloze events voor werkgevers, zoals deze ontbijtsessie.