Johnny’s Burger opent in Oss


Er wordt momenteel flink verbouwd, maar over een paar weken moet het pand klaar zijn. Begin juli start een vestiging van Johnny’s Burger in de Burgwal in het Osse centrum. De keten heeft 40 vestigingen in Nederland, zoals in Den Bosch en Nijmegen.


Oss on Classic Wheels in stad


Na twee jaar afwezigheid keert Oss on Classic Wheels terug. Op (koop)zondag 26 juni vindt de 21ste editie plaats in het Osse centrum.

Oss on Classic Wheels zorgt ervoor dat klassieke auto's, motors, vrachtauto's en bromfietsen naar de Osse stad komen. De voertuigen moeten ouder zijn dan 40 jaar. Onderdeel van het oldtimer-evenement is een toertocht in de omgeving.
Je kunt je op zondag 26 juni tussen 10.00 en 12.00 uur inschrijven voor de tocht bij de caravan op de Eikenboomgaard in Oss. De tocht start om 12.30 uur en is ongeveer 100 kilometer lang. Het slot is weer terug op het parkeerterrein aan de Eikenboomgaard. Voorinschrijven via www.oocw.nl kost per auto 12,50 euro, bij daginschrijving 15 euro. Bij tweewielers is dat 10 euro of 12,50 euro. De eerste 200 inschrijvingen ontvangen een OoCW-rallyschild. Voor bromfietsers wordt een aparte tocht uitgezet. Als oldtimerverenigingen mee willen doen, kunnen ze een mailtje sturen naar info@oocw.nl. Er wordt dan op de parkeerplaats ruimte vrijgemaakt. Vanaf 15.00 uur zijn alle voertuigen te bekijken. Ook is er muziek. Een jury beoordeelt alle voertuigen in de categorieën. Rond 16.30 uur is de prijsuitreiking.