Afbeelding
Foto:

Nieuwe smaken: zure
matten ijs en stroopwafel ijs

'We hebben er met z'n allen zo naar uitgekeken: lekker zonnig weer. Het hoeft niet meteen 30 graden te zijn, maar zoals over heel veel dingen in het leven hebben we daar geen controle over. En dat is maar goed ook natuurlijk.

Nu is het zover: terrasjes met parasols, de barbecue kan aan, trek de rosé maar open, maak de tuin gezellig en wij gaan natuurlijk volop aan de bak met ons ijs. Lizzy's IJs, het heeft mijn naam, wat ik overigens erg leuk vind. Ons reclamebureau vond het lekker klinken. Ook omdat ik vergroeid ben met ons bedrijf en altijd in onze winkel in Oss ben was de naam voor ons ijs snel een feit.
En daar is ook alles mee gezegd. Ik maak het niet hoor. Dat denken mensen soms, dat ik in onze ijs-smakerij zelf het ijs sta te draaien. Maar Melvin Snellen, onze partner in ons bedrijf en chef patisserie, wel. Die heeft de afgelopen jaren erg veel ervaring opgedaan en zoveel proefgedraaid dat wij nu met trots zeggen: "Wat een héérlijk ijsje.” Want er komt heel wat bij kijken. Wij bereiden ons ijs met verse melk van Boer Spierings. Dat is niet alleen leuk, zo vers van de boerderij maar die maakt het ook zo ontzettend lekker en romig. Enkel verse ingrediënten voegt Melvin toe en dat maakt ons ijsje compleet. Er komen twee nieuwe smaken bij. De jeugd schijnt het heel erg lekker te vinden: zure matten ijs en stroopwafel ijs. Leuk om te zien hoe onze klanten en voorbijgangers steeds vaker een ijsje proberen en er op terugkomen. We hebben het ijs vooralsnog alleen in onze winkel in Oss, maar we verzinnen binnenkort iets leuks bij onze winkel in Heesch zodat u daar ook een ijsje kunt komen halen."

Lizzy Lamers Green, de bakkers Lamers