Alzheimer Café Oss

OSS | Samen in gesprek tijdens een muzikale avond met koor Octaaf. Het Alzheimer Café van Maandag 11 juli belooft precies dat. Volgens de organisatie wordt het een "gezellige afsluiting voor de zomerstop!"

Aan de hand van stellingen praten bezoekers in een gemoedelijke sfeer met elkaar over dingen die zij meemaken, kan er informatie en ervaringen worden uitgewisseld. Want mensen met dementie en hun mantelzorgers, familieleden van iemand met dementie of zorgverleners kunnen elkaar waardevolle tips geven! Koor Octaaf zorgt voor een mooie muzikale afwisseling. Waar?

Het Alzheimer Cafe vindt plaats in ontmoetingscentrum Meteoor, aan de Oude Litherweg 20 in Oss. Gratis toegang van 19.00 uur tot 21.00 uur. Meer informatie: Hetty van Amstel 06-35111821Email: alzheimercafeoss@ons-welzijn.nl Het Alzheimer Café wordt georganiseerd door Alzheimerafdeling Noordoost Brabant en ONS welzijn i.s.m. BrabantZorg, Breederzorg en de werkgroep. "Iedereen is van harte welkom!"


Leuke markt voor nog leukere eindmusical

OSS | Groep 8 van de basisschool De Teugelaar in Oss organiseert op vrijdag 1 juli een leuke markt. Het geld wat de kinderen hiermee verdienen is voor het bekostiging van de eindmusical, die wordt opgevoerd bij de Lievekamp. 

Bezoekers van de markt kunnen genieten van muziek, lekker eten, verfrissende drankjes, sport en veel kraampjes. "U komt toch ook?"