Stadswandeling


OSS | Maasland Gilde Oss organiseert op woensdag 6 juli om 14.00 uur een stadswandeling door het centrum van Oss vanaf het station in de Spoorlaan. 

Belangstellenden kunnen mee wandelen langs bijzondere plekken in de binnenstad met een stadsgids die allerlei wetenswaardigheden vertelt over de historie van Oss. Deelname kost 3,50 euro contant. Aanmelden via wandel.maaslandgildeoss.nl.


Seniorenwandeling


SCHAIJK | IVN Oss organiseert woensdag 6 juli een wandeling door het bosgebied bij de Boshut in Schaijk. Onderweg vertellen natuurgidsen over de natuur en andere interessante zaken van dit gebied.

Er wordt rekening gehouden met de mogelijkheden en wensen van de deelnemers. De route kan desgewenst korter of langer gemaakt worden. Halverwege is er een pauze en kunnen de wandelaars een kop koffie drinken. Er zijn die dag twee wandelingen. Belangstellenden kunnen naar eigen keuze starten om 10.00 uur of om 14.00 uur. Het vertrek is steeds vanaf de parkeerplaats bij de Boshut nabij Camping Hartje Groen aan de Udensedreef 14 in Schaijk. De activiteit duurt uiterlijk 2 uur en de lengte is hooguit 3 kilometer. De wandeling is gratis.