Aan het werk bij de vaccinatielocatie in Berghem.
Aan het werk bij de vaccinatielocatie in Berghem. Foto:

Berghemse vaccinatielocatie
sluit per 1 juli de deuren

BERGHEM | GGD Hart voor Brabant gaat vanaf 1 juli een aantal vaccinatielocaties tijdelijk sluiten, waaronder die in Berghem. Door de grote spreiding in aanloop is het minder druk op een aantal locaties.

Naast de vaccinatielocatie in Sportcentrum Berghem aan de Osseweg 38A, gaan ook de locaties in Boxtel en Uden sluiten. De wijklocaties in Tilburg en Den Bosch blijven open tot 23 juli, de start van de zomervakantie. De vaccinatielocatie aan de Grotestraat 93 in Cuijk gaat samen met de teststraat een combinatielocatie vormen.
Vaccineren blijft mogelijk
Vaccinatie tegen het coronavirus is niet verplicht. "Maar hoe meer mensen zich laten vaccineren, hoe minder het virus zich kan verspreiden. Een vaccinatie beschermt niet alleen u zelf, maar ook de mensen om u heen", meldt GGD Hart voor Brabant.

Afspraak
Mensen die graag een vaccinatie, boosterprik of herhaalprik willen halen kunnen een afspraak maken via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Op www.prikkenzonderafspraak.nl is te zien op welke locaties mensen zonder afspraak terecht kunnen.