Zomerbraderie op dinsdag


In de zomervakantie is er iedere dinsdag een zomerbraderie in het Osse centrum. Tussen 26 juli en 30 augustus mogen ondernemers van 8.30 tot 13.00 uur een kraampje voor het winkelpand zetten. Ze sluiten hiermee aan op de bestaande weekmarkt.

Het huren van een kraam is gratis bij Centrummanagement Oss. Aanmelden kan door te mailen naar bianca@centrummanagementoss.nl.


Wijnhelden Fietstour


Wijnhandel van Helden houdt op zaterdag 9 juli de eerste editie van hun smaakvolle fietstour.

Een tocht van ongeveer 40 kilometer door het Brabantse landschap met verschillende stops. Deze dag start om 11.00 uur met koffie en gebak en er is een ijsstop bij onder andere IJssalon Alessandro. De fietstour brengt je via knooppunten door de natuur langs de winkels waar je kunt genieten van een proefglas wijn met een amuse. Je kunt op verschillende locaties opstappen. Schrijf je in via https://wijnhandelvanhelden.nl/events/. Deelname kost 25 euro.


Tap takeover


Eet- en biercafe Kaatje aan de Oostwal 196 in Oss krijgt zondag 24 juli van 14.00 tot 22.00 uur 'hoog bezoek'. De horecazaak presenteert 'Tap takeover Dutch Bargain'. Deze innoverende craftbeer brouwerij heeft met Kaatje de handen ineengeslagen om een evenement te organiseren voor de echte liefhebber van bier.