Themamaand bij Charme Camping Hartje Groen

SCHAIJK | September is themamaand bij Charme Camping Hartje Groen. In samenwerking met gerenommeerde gidsen en andere professionals worden er drie verschillende themaweken georganiseerd. Liefhebbers van wandelen, fietsen of mindfulness staat een zeer gevarieerd programma vol mooie activiteiten én overnachten midden in de natuur van de Maashorst te wachten.

Wie van 11 tot en met 16 september mee op (fiets)ontdekkingstocht door het grootste aaneengesloten natuurgebied van Brabant gaat, komt op de mooiste, meest indrukwekkende plekken van de Maashorst. Aan de hand van verhalen van onze gidsen komen deelnemers alles te weten over de rijke, culturele geschiedenis en de overweldigende natuur die deze omgeving rijk is.

Zenweek
Een week later, van 18 tot en met 23 september staat de zenweek op de planning. Even ontsnappen aan de dagelijkse drukte en hectiek en alle rust, ruimte én tijd ervaren om op te laden en een flinke dosis nieuwe energie op te doen door middel van yoga, meditatie en mindfulness.

Wandelweek
De themamaand wordt van 25 tot en met 30 september afgesloten met de wandelweek. Waarbij deelnemers samen met een aantal gerenommeerde gidsen én boswachter Frans Kapteijns het gebied intrekken om de overweldigende natuur en culturele geschiedenis te ontdekken. Voor meer informatie, het volledige programma per themaweek én reserveren kun je terecht op hartjegroen.com.