Jacqueline Vos, bedrijfsleider van Bike+, overhandigt de racefiets aan  Ward Hilhorst.
Jacqueline Vos, bedrijfsleider van Bike+, overhandigt de racefiets aan Ward Hilhorst. Foto: Tom Dominikus

'Tactiek is een groot woord, wel goed naar het parcours gekeken'

(vervolg van voorpagina)

OSS | Ward Hilhorst mag zich dus de winnaar noemen van het Tourspel van Weekblad Regio Oss. 

In eerste instantie had Ward niet echt in de gaten dat hij goed scoorde met het Tourspel. “Dat kreeg ik pas gaandeweg door. Toen ik eenmaal in de top tien stond kon ik het niet laten om dagelijks stiekem te kijken hoe hoog ik in het klassement stond.”
Of Hilhorst nog tactische tips heeft voor toekomstige deelnemers aan het Tourspel? “Tactiek is een groot woord, maar ik heb wel goed naar het parcours gekeken. Omdat er deze Tour de France weinig vlakke etappes waren liet ik pure sprinters buiten mijn team.”  

Uitslag en prijzen
Op de eerste plaats eindigde Ward Hilhorst. Hij wint een Trek-racefiets ter waarde van 699 euro, beschikbaar gesteld door Bike+.
Op de tweede plaats eindigde Maud van Deutekom. Zij wint een JBL CHARGE 5 Bluetooth-speaker ter waarde van 164 euro, beschikbaar gesteld door Expert Oss.
Op de derde plaats eindigde Djensey van Buul. Zij wint een dinerbon voor twee personen ter waarde van 85 euro, beschikbaar gesteld door restaurant Onsz in Oss.
Op de vierde plaats eindigde Andre van Gessel. Hij wint een dinerbon voor twee personen ter waarde van 85 euro, beschikbaar gesteld door restaurant Onsz in Oss.
Op de vijfde plaats eindigde Rick Timmermans. Hij wint een tegoedbon voor twee personen ter waarde van 70 euro voor een kaas- en wijnavond, beschikbaar gesteld door Oele Wijnwinkel en Slijterij in Megen.