Ook dit jaar weer een living statues festival


OSS | Een niet meer weg te denken evenement in het centrum van Oss is het living statues festival. Dit jaar op zondag 28 augustus van 13.00 tot 17.30 uur. 

Op de laatste zondag van augustus verbazen, verwonderen en amuseren living statues het publiek weer. Alle acts zijn zeer bijzonder. Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op de mooiste living statues. 


Spicy Tuesday in
de Peperstraat

Al maanden staat er op de Peperstraatagenda een dikke rode peper afgebeeld op de dinsdag van de kermis. Het thema tijdens de kermis is 'Peperstraat Festival' waarbij we de dinsdag graag willen uitlichten.

Rian van Aar en Denise Trum vertellen: "Deze dag (23 augustus), die voorheen als thema had 'Dolle Dinsdag' en '#Daslief' willen we hier graag op verder borduren. Wij dopen daarom deze dag als Spicy Tuesday! Uiteraard gelinkt aan de rode peper en dus refererend aan de Peperstraat. Maar dit thema heeft een bredere betekenis voor ons. Want Spicy Tuesday moet een dag worden vol vuur, passie, liefde en vooral respect. Een sfeer zoals de hippies het in de jaren 60 beleefden en waar vooral de focus lag op saamhorigheid en de verbinding maken met iedereen. Want Spicy Tuesday wordt een dag voor iedereen die behoefte heeft aan dat stukje liefde, respect en verbinding. Dat worden dan ook de belangrijkste kernwaardes van deze dag. We zorgen voor fijne muziek, entertainment in de vorm van straattheater en mooie versiering."
Wethouder Dolf Warris zal deze dag openen.