Mamma Mia is op zaterdag 27 augustus te zien in de Buitenbios.
Mamma Mia is op zaterdag 27 augustus te zien in de Buitenbios.

Cultureel zomerprogramma Engeloord bij Groene Engel

Algemeen

OSS | Ook deze zomer kan iedereen die wil bij Groene Engel in de buitenlucht een filmpje pakken tijdens de BuitenBios. 

De Groene Engel zet de BuitenBios vier keer op in het parkje naast Groene Engel. Op de donderdag staat er een gerenommeerde arthousefilm op het programma en op de zaterdag een heerlijke muziekfilmklassieker. Bezoekers kunnen hun favoriete (strand)stoel of picknickkleedje meenemen en zich installeren in het gras. De toegang is gratis, maar een kleine bijdrage in de pet na afloop wordt zeer gewaardeerd. Er zijn wisselende aanvangstijden, omdat de film pas kan beginnen na zonsondergang.

Het programma: 
Donderdag 25 augustus: Druk
Zaterdag 27 augustus: Mamma Mia
Donderdag 1 september: Licorice Pizza
Zaterdag 3 september: Grease
Het zomerprogramma van Engeloord, vindt plaats van 24 augustus t/m 4 september. Naast de BuitenBios is er ook livemuziek. Dat gaat van start op 27 augustus met een speciale editie van Bende’r met ditmaal drie jonge Brabantse raptalenten op het podium: Laylo, Akuma Jin en Brecks.

Kinderkunstworkshops
Voor kinderen zijn er tijdens Engeloord op de zondag kunstworkshops van Nikki Roosenboom. Op zondag 28 augustus en 4 september kan je meer leren over beroemde kunstenaars en lekker zelf aan de slag gaan. Sluit gratis aan bij de workshops om 14.00 of om 15:30 uur en ga met je eigen kunstwerk naar huis! Het complete programma is te zien op: https://www.groene-engel.nl/engeloord/