Gemeente bereidt zich voor op de winter

OSS | Ter voorbereiding op de winter heeft de gemeente een plan opgesteld om de gladheid op wegen en fietspaden te bestrijden door zout te strooien. Hierin zijn bijvoorbeeld de strooiroutes te vinden, de hoeveelheid zout en de inzet van voertuigen.

De gemeente schrijft: “In Nederland is de gladheidbestrijding een taak van de wegbeheerder. Het hangt af van het type weg of dit Rijkswaterstaat, provincies, waterschappen of gemeenten zijn. De gemeente Oss heeft als wegbeheerder de zorgplicht om haar wegennet in goede en veilige staat te houden.” Het plan ligt vanaf vandaag tot 28 september ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis en is ook online te vinden. Bij vragen of ideeën over gladheid kun je contact opnemen met de gemeente op 14 0412.


Garagesale

HEESCH | Anja Spanjers organiseert op zaterdag 24 september een grote garagesale ter ere van het 10-jarig jubileum van AnjaVoorGhana. Zij zamelt spullen in voor de Compassion Kids School in Ghana. Bij de garagesale verkoopt zij nieuwe en gebruikte voorwerpen. Ook biedt zij veel winterkleding aan. De garagesale wordt gehouden aan de Mozartlaan 39 in Heesch van 10.00 tot 16.00 uur.
AnjaVoorGhana.nl