O.S.S.'20 pakte op de valreep een punt tegen JOS Watergraafsmeer in Amsterdam. (Foto: SV O.S.S.'20) Foto: SV O.S.S.'20

O.S.S.’20 blij met punt, vierde zege op rij voor HVCH

O.S.S.’20 blij met punt bij gelijkspel in Amsterdam

OSS | O.S.S.’20 heeft de uitwedstrijd bij JOS Watergraafsmeer in Amsterdam gelijkgespeeld. Invaller Jarno Abbel bezorgde in de slotfase zijn ploeg een zwaarbevochten punt.

O.S.S.’20 mocht doelman Joep Hoefnagels danken voor het punt in Amsterdam. De goalie stond enkele malen een tweede treffer in de weg en had bovendien een engeltje op de lat en tegen de paal. Doordat de 2-0 uitbleef, mochten de Ossenaren blijven hopen op een punt en de gastclub kreeg die ook toen Abbel vlak voor tijd de 1-1 binnenkopte. JOS was uit een counter op 1-0 gekomen nadat Rob van Sonsbeek de eerste grote kans van de wedstrijd had gemist. Hij faalde 1-op-1 met de JOS-keeper. O.S.S.’20 speelt tegen zaterdag-derde divisieclub Excelsior’31 op Sportpark De Rusheuvel in Oss om 20.00 uur.

Raoul Oomen bezorgt HVCH vierde zege op rij

HEESCH | HVCH heeft zondag op eigen veld tegen EVV de vierde overwinning op rij geboekt. De uitblinkende Raoul Oomen tekende in blessuretijd voor het winnende doelpunt: 2-1.

HVCH schoot uit de startblokken. Al in de tweede minuut profiteerde Rob van de Ven van een fout van EVV-doelman Yannick Derix. HVCH bleef na de 1-0 domineren en had ook op 2-0 moeten komen toen Yannick van den Berg alleen voor Derix verscheen. Ook EVV kreeg goede kansen en het was Bob Nijsten die na een half uur spelen op de juiste plek stond om de Limburgers op gelijke hoogte te brengen. De spelverdeler liet met een droge knal Desny Royendijk kansloos: 1-1. In de tweede helft zorgden regen en wind voor lastige omstandigheden en waren kansen schaarser dan voor de thee. De sterk spelende Raoul Oomen had al eens de 2-1 op zijn hoofd, maar zag Derix een knappe redding maken. In de tweede minuut van de blessuretijd tekende Oomen alsnog voor de winnende goal toen hij van dichtbij Derix wist te passeren en HVCH de vierde zege op rij bracht. De formatie van trainer Marc van de Ven blijft door deze winst koploper in de Vierde Divisie. Het gat met SV Meerssen (tweede) en AWC Wijchen (derde) is drie punten. De Wijchenaren zijn komende zondag de volgende tegenstander.

Bekerduel Berghem Sport-SV TOP gestaakt

BERGHEM | De bekerwedstrijd tussen Berghem Sport en SV TOP in de KNVB-districtsbeker is zondagmiddag bij een 0-2 stand voor de gasten gestaakt door scheidsrechter René de Loos.

De arbiter staakte het duel toen Berghem Sport een penalty werd toegekend en spelers van TOP opmerkingen in de richting van De Loos maakten. Nadat een speler van TOP rood had gekregen en de opmerkingen aanhielden, koos de leidsman ervoor om het duel te staken. De KNVB zal een oordeel moeten vellen over de consequenties voor groep 1-01. Zowel Berghem Sport als TOP maakte nog kans op kwalificatie voor de knock-outfase van het bekertoernooi.