Bram Ceelen gaat de cursus geven op de Volksuniversiteit Oss.
Bram Ceelen gaat de cursus geven op de Volksuniversiteit Oss. Foto:

‘Bitcoin en cryptocurrency' bij Volksuniversiteit Oss

OSS | Wel of niet beleggen in cryptomunten zoals Bitcoin, Ethereum of 1 van de ruim 30.000 andere cryptomunten. Cryptocurrency, een onderwerp waar veel over gesproken wordt en waar veel over te lezen is. In twee avonden neemt Bram Ceelen, oprichter en financieel directeur van Anycoin Direct, je mee in de wereld van Bitcoin en cryptocurrency. 

De Volksuniversiteit vertelt over deze nieuwe cursus: "Hij geeft een uiteenzetting over hoe het is ontstaan, hoe werkt het, wat is nu het verschil tussen de talloze cryptocurrency,? Welke uitdagingen heeft de sector overwonnen? En waar moet je nu op letten als je zelf wil beginnen met het leren van en investeren in cryptocurrency? Een zeer informatief en leerzaam verhaal van een ervaren deskundige, waarbij je, ook als je al enige kennis hebt, tot nieuwe inzichten komt."
Anycoin Direct
"De organisatie Anycoin Direct is een van de oudste crypto brokers van Nederland", aldus de Volksuniversiteit. "Een online platform met inmiddels 34 verschillende coins. Met meer dan 500.000+ gebruikers zijn ze dan ook niet meer weg te denken uit het Europese cryptolandschap. Het kopen van crypto hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Daarom hebben zij een platform ontwikkeld waarbij gebruiksvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Dankzij het stapsgewijze proces kun je eenvoudig cryptocurrencies kopen, verkopen, bewaren en handelen voor een lage prijs." De cursus bestaat uit twee lessen van 2 uur. De eerste vindt plaats op woensdag 12 oktober, de tweede op 19 oktober 2022. Beiden duren van 19.30 tot 21.30 uur en vinden plaats in Oss. De kosten bedragen 69 euro. Inschrijven en meer info op VolksuniversiteitOss.nl.