Programma Fight Cancer Night is bekend

BOERDONK | De vierde editie van de Fight Cancer Night vindt plaats op zaterdag 3 september in Boerdonk. Bij dit evenement nemen ondernemers of afvaardigingen van bedrijven het tegen elkaar op in de ring om zoveel mogelijk geld op te halen voor het gevecht tegen kanker. Maar liefst zestien sportievelingen doen hier aan mee en zijn al enkele maanden aan het trainen om het kickboksen onder de knie te krijgen. Die avond vinden er dus acht gevechten plaats in een echte boksring.

“Afgelopen zondag kregen de boksers nog een lekkere afbeultraining van een heuse ‘drill instructor’ van het korps commandotroepen. Een heerlijke training met een gezamenlijke zwemoefening aan het einde. Na afloop verzamelden ze zich in het Hart van Bourdonck. Daar werden de gevechten bekend gemaakt. Door korte promofilms werden onder luid applaus van de boksers de tegenstanders onthuld. Tegelijkertijd flitsten namen als ‘The Bull’, ‘El Pintor’ en ‘The Unexpected Woman’ door de ruimte. Sommige gevechten waren een grotere verrassing dan anderen maar uiteindelijk kreeg iedereen weer een lekkere kick om nog enthousiaster te gaan trainen", laat de organisatie weten. Het programma is te vinden op fightcancernight.nl.

Start Kaartverkoop
De kaartverkoop is inmiddels gestart. Het is vanaf nu mogelijk om bij de boksers een ticket te kopen om aanwezig te zijn bij de grote finale op zaterdag 3 september. Ben je dan op vakantie of wil je toch liever thuis op de bank de Fight Cancer Night meemaken? Dat kan zeker. Tickets voor de livestream van de avond zijn binnenkort ook via fightcancernight.nl verkrijgbaar.