50+ dansavond bij WijNu

VEGHEL | WijNu in Veghel organiseert op zaterdag 21 mei weer een dansavond voor 50-plussers die houden van een ouderwetse foxtrot, tango's, Engelse walsen en line-dance.

WijNu laat weten: "De muziek wordt verzorgd door DJ Toon wat gevarieerde muziek garandeert zodat er ook te genieten valt voor toeschouwers." WijNu is gevestigd aan de Wilgenstraat 15 in Veghel. De avond begint om 19.30 uur, entree is gratis. Voor meer informatie of om op de hoogte gehouden te worden kun je mailen naar dansenwijnu@gmail.com.


Verzamelbeurs in Eerde

EERDE | De afdeling Zuid-Nederland van De Verzamelaar organiseert op zondag 22 mei haar maandelijkse ruilbeurs in De Brink in Eerde. 

Op de verzamelbeurs in Eerde kan van alles geruild worden. Er zijn onder andere verzamelaars van diverse supermarktacties, ansichtkaarten, jokers, munten, postzegels, bidprentjes, lucifermerken, stripboeken, pins, theezakjes, markclips, sleutelhangers, sigarenbandjes, speelkaarten, telefoonkaarten, reclamepennen, winkelwagenmuntjes en nog veel meer. De entree van de verzamelbeurs is 1,50 euro voor volwassenen. De verzamelbeurs duurt van 09.00 tot 12.00 uur in De Brink in Eerde.


BridgeDrive

VEGHEL | Na een afwezigheid van twee jaar wordt op zaterdag 25 juni de PieterBrueghelHuis BridgeDrive weer georganiseerd. 

De organisatie vertelt: "De eerste versie bleek een schot in de roos en was een gezellig en geanimeerd evenement, waarbij een aanzienlijk bedrag kon worden overgeschreven voor goede doelen die aan het PieterBreughelHuis verbonden zijn. Dat wil de organisatie dit keer weer bereiken." De ontvangst is vanaf 11.45 uur, tot uiterlijk 12.15 uur met belegde broodjes en koffie/thee. De drive begint om 12.30 uur. Degenen die willen deelnemen kunnen dit voor 1 juni melden naar mailadres ambvanmeurs@gmail.com onder vermelding van de namen, emailadres en mobiel nummer. Het inschrijfgeld bedraagt 27,50 euro, over te maken op NL71 RABO 0111 6140 58 ten name van Van Meurs. Voor meer informatie kun je bellen naar 06 25 38 62 78.


Seniorenbingo bij De Spil

VEGHEL | Wijkvereniging De Spil organiseert op zondag 22 mei weer een seniorenbingo (50+) in haar wijkgebouw aan de Bunders 5 in Veghel. 

Bingokaarten kosten 3 euro voor leden en 4 euro voor niet-leden. De middag begint om 14.00 uur en de toegang is gratis.


Turks cultureel festijn bij Selimiye moskee

VEGHEL | De Selimiye moskee in Veghel organiseert op 27, 28 en 29 mei een Turks cultureel festijn met onder andere kraampjes, henna, een rondleiding en eten en drinken. 

Op de vrijdag duurt het evenement van 14.30 tot 20.00 uur, op zaterdag en zondag van 11.00 tot 20.00 uur. Rondleidingen in de moskee vinden plaats van 12.00 tot 17.00 uur op de zaterdag en zondag.