Volleybal is nog geen Bitterbal heeft zojuist Dancety verslagen.
Volleybal is nog geen Bitterbal heeft zojuist Dancety verslagen. Foto:

Veel spektakel op zonovergoten Hertog Janbeach in Erp

ERP | Na twee jaar afwezigheid vond afgelopen weekend de negende editie van Zand en Zo. plaats. Het plein in Erp werd andermaal omgedoopt tot Hertog Janbeach en was drie dagen lang het toneel van sportiviteit en gezelligheid. De ruim vierhonderd enthousiaste deelnemers genoten met volle teugen van het prachtige weer.

Vrijdagavond werd het weekend geopend met de derde editie van de Bedrijvencup. 21 bedrijven gingen de strijd met elkaar aan. Deze editie stonden beachvolley en beachpadel op het programma. Bij het volley ging BJC Tools er na een spannende finale tegen Van den Bosch vandoor met de beker en bij het padel trok 2befit4life aan het langste eind.
Op zaterdagochtend was het eerst de beurt aan de jeugd van RKVV Erp en De Korfrakkers. Zij openden de dag met het jeugdtoernooi. Zo'n zestig enthousiaste jongens en meisjes speelden beachsoccer of beachkorfbal. Dit was een mooie opwarmer voor het hoofdtoernooi dat om 12.30 uur van start ging. Uiteindelijk ging bij het padel team dj van Dieuwe van der Heijden naar huis met het zilverwerk en bij het beachsoccer bleek Hannover '96 het sterkste.
De zondag stond in het teken van beachvolley. Bij de heren ging de finale tussen Volleybal is nog geen Bitterbal en Dancety. Uiteindelijk waren het Niels en consorten die de schaal omhoog mocht houden. Vervolgens was het de beurt aan de damesfinale. Hierin namen De Netninja's het op tegen De Fluffies. De Ninja's bleken de sterkste.

Meer foto's zijn te vinden op onze website.

Fleur van de Berg slaat de bal terug naar de overkant.
Penalty's bij het beachsoccer.
Op zaterdagochtend was het eerst de beurt aan de jeugd van RKVV Erp en De Korfrakkers.