Schatkistje maken

VEGHEL | Wijkvereniging De Spil organiseert op zaterdag 25 juni van 15.00 uur tot 16.30 uur in het wijkgebouw op De Bunders een activiteit genaamd ‘schatkistje maken’. Het is voor kinderen tot en met 12 jaar. Leden mogen gratis naar binnen. Niet-leden betalen 2 euro. Maak een schatkistje voor je sieraden, mooiste stenen of gebruik het als plekje voor al je geheimen.
Meer informatie is te vinden op: www.despilveghel.nl.


Canta Libre zoekt zangers voor Passieconcert 

VEGHEL | Canta Libre heeft een nieuw project in voorbereiding. Met solisten, musici en (project-)zangers wil het koor in maart 2023 een passieconcert uitvoeren in Engelse sferen. Met Barokwerken van Henry Purcell en William Croft en moderne werken van Bob Chilcott en James Whitbourn. "Als je als projectzanger wil deelnemen, verwachten wij dat je koorervaring hebt en vanaf november wekelijks op maandagavond de repetities bijwoont. Je studeert thuis de stukken in met behulp van de door het koor aangereikte digitale files", laat het kamerkoor weten.
Aanmelden kan via: pr@cantalibre.nl. Meer info op: www.cantalibre.nl.


Seniorenbingo

VEGHEL | Zondag 26 juni organiseert wijkvereniging De Spil alweer de laatste seniorenbingo (50+) voor de zomervakantie. Dit vind plaats in het wijkgebouw aan de Bunders 5 in Veghel. Bingokaarten kosten 3 euro voor leden en 4 euro voor niet-leden. De bingo begint om 14.00 uur, de zaal is open vanaf 13.30 uur en de toegang is gratis.