Schrijf je in voor ons Stadskrant Veghel Tourspel!

VEGHEL De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start in Kopenhagen. Uiteraard hebben wij weer een Stadskrant Veghel / Kliknieuws Tourspel, een must voor de echte wielerkenners! Schrijf je gratis via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2022 en selecteer je eigen wielerteam.

Het is belangrijk om van tevoren de spelregels goed door te nemen. Het is een tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Talvi Mediacentrum. Er zijn mooie prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp.


Gaslek

HEESWIJK-DINHTER | Aan de Vorstenbosseweg tussen Heeswijk-Dinther en Vorstenbosch is maandag rond 14.15 uur een gaslek ontstaan. Tijdens werkzaamheden is een gasleiding geraakt. De brandweer kwam snel ter plaatse om een controle uit te voeren. Enexis heeft daarna de gaskraan gesloten. Er zijn geen woningen ontruimd.