Avesteyn loopt promotie mis

HEESWIJK-DINTHER | Avesteyn is er niet in geslaagd om promotie af te dwingen. De ploeg van trainer Hugo van de Sande leidde bijna een uur lang in de nacompetitiefinale tegen Dommelen, dat in de slotfase alsnog de zege pakte: 2-1. In het ‘neutrale’ Zeelst nam Avesteyn een vroege voorsprong toen Joost van Vugt een voorzet van Dries Heerkens doeltreffend verlengde. Na een dik uur spelen maakte Jordy van der Heijden gelijk. Net voor tijd werd het 2-1 voor Dommelen, toen Jonathan van Doorn de Avesteyn-verdediging het bos instuurde.
In de slotfase verdiende Avesteyn een penalty, maar de scheidsrechter wuifde alle claims weg. Door het verlies is Avesteyn ook na de zomer actief in de vierde klasse.


RKVV Erp

ERP | RKVV Erp heeft verschillende nieuwe spelers aangetrokken. Trainer Jurgen van Wanrooij kan volgend seizoen een beroep doen op Tjerk van Uden, Lars Hanenberg, Daan Opheij, Niels Embregts en Jarno Bekkers vanuit de JO19-1, Tom van de Tillaar en Sander Muselaers vanuit het derde elftal, Tom Sebregts van UNA O23 en Cas Janssen en Jorg van Zutphen van Gemert.