Blauw Geel’38 heeft selectie rond

VEGHEL | Blauw Geel’38 heeft Max Boonstoppel aangetrokken. Daarmee heeft de Veghelse voetbalclub haar selectie voor volgend jaar weer op orde. Boonstoppel speelde voorheen bij NEC, Rapid Wien, FC Emmen, FC Eindhoven, TEC en recentelijk bij DOVO.

Boonstoppel is blij met zijn overgang naar Blauw Geel’38. “De club toonde meteen interesse toen ik beschikbaar kwam en na goede gesprekken met club en trainer was ik meteen overtuigd. De ambities spreken me erg aan en ik heb er veel zin in”, laat de verdediger, die ook op het middenveld uit de voeten kan, weten.
Blauw Geel’38 maakte eerder al bekend dat ze een nieuwe doelman hebben aangetrokken in de persoon van oude bekende Jordy Zielschot (Achilles Veen). Verder komen verdediger Metin Alkir (UDI’19), middenvelders Emre Gürcüoglu (GVV Unitas), Mathijs Haeve en Ayoub Elbarki (eigen jeugd) en aanvallers Dave de Meij en Noori Oubara (FC Eindhoven) naar Veghel. De Technische Commissie van Blauw Geel laat weten dat de selectie nu weer op orde is na de behoorlijke uitstroom van afgelopen jaar.


Schrijf je in voor Tourspel!

VEGHEL | De Tour de France gaat op vrijdag 1 juli van start in Kopenhagen. Uiteraard hebben wij weer een Tourspel, een must voor de echte wielerkenners! Schrijf je gratis in via poules.com/nl/poules/kliknieuws/tour-de-france-2022 en selecteer je eigen wielerteam.

Het is belangrijk om van tevoren de spelregels even goed door te nemen. Het is een gezamenlijk tourspel van Weekblad Regio Oss, Nieuwsblad De Maas Driehoek, Udens Weekblad en Stadskrant Veghel, allen weekbladen van Talvi Mediacentrum. Er zijn prachtige prijzen te winnen! Maar let op, je maakt alleen kans op deze prijzen als je je inschrijft voor de juiste subpoule, oftewel de poule van de weekkrant die verschijnt in jouw dorp of stad.