VEGHEL | Op de Leest in Veghel heeft op dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen worden afgesleept door een berger. Een ambulance die ter plaatse kwam heeft een inzittende gecontroleerd maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel was er sprake van veel blikschade.
VEGHEL | Op de Leest in Veghel heeft op dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen worden afgesleept door een berger. Een ambulance die ter plaatse kwam heeft een inzittende gecontroleerd maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel was er sprake van veel blikschade. Foto:

Weer ongeluk op kruising De Leest

VEGHEL | Op de Leest in Veghel heeft op dinsdagmiddag een ongeval plaatsgevonden. Hierbij zijn twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen. Beide voertuigen worden afgesleept door een berger.

Een ambulance die ter plaatse kwam heeft een inzittende gecontroleerd maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel was er sprake van veel blikschade.