Guus, Wendy en Noortje wonen op de boerderij Ons Buitenleven in Keldonk.
Guus, Wendy en Noortje wonen op de boerderij Ons Buitenleven in Keldonk. Foto:

‘Wonen in de natuur inspireert, verwondert en maakt je blij’

Algemeen

KELDONK | Sinds 2016 wonen Guus, Wendy en Noortje op de boerderij Ons Buitenleven in Keldonk. De boerderij hebben ze de eerste jaren verbouwd tot woning en daarna hebben ze in de oude melkveestal een B&B en een boetseerruimte gecreëerd. De boerderij staat in het buitengebied omringt door weidse natuur en een prachtig bos ’t Lijnt. “Wonen in de natuur inspireert, verwondert en maakt je blij. Dit gevoel willen we graag delen met anderen”, aldus Guus, Wendy en Noortje. 

Fête de la Nature is het feest van de natuur. Dit is een initiatief van de IVN voor iedereen die graag iets met en voor de natuur wil doen. Voor Guus, Wendy en Noortje het moment om hun natuurbeleving te delen met anderen. Kom en vier de natuur op zaterdag 3 september bij Ons Buitenleven van 11.00 tot 17.00 uur. “In onze tuin en het bos ’t Lijnt worden verschillende activiteiten georganiseerd. Anneke neemt je graag mee het bos in voor een natuurbeleving en Marca laat je meebewegen met je eigen natuur. Voor beide graag vooraf inschrijven via weguno@live.nl. Deelname is gratis.”
Daarnaast is het mogelijk om je te laten meevoeren door de Sjamaan drum met Arjan, is er een speurtocht door de tuin en kan je van het natuurfeest genieten met een drankje en een hapje.

Zien we je op ons natuurfeest? Kom gezellig langs. Wonen in de natuur inspireert, verwondert en maakt je blij”, besluiten Guus, Wendy en Noortje van Ons Buitenleven in Keldonk.
Meer informatie is te vinden op: www.facebook.com/Onsbuitenleven.