The Five Great Guitars treden middenin het openingsweekend van de Blauwe Kei op.
The Five Great Guitars treden middenin het openingsweekend van de Blauwe Kei op. Foto: KOOS BOMMELE

The Five Great Guitars wegens succes terug in de Blauwe Kei

Kunst en cultuur

VEGHEL | Het was één van de highlights van het afgelopen theaterseizoen op de Noordkade: Black Magic Women van The Five Great Guitars. Deze voorstelling van vijf topgitaristen werd door bezoekers van de Blauwe Kei beoordeeld met een 9.1 en kreeg lovende reacties. Reden genoeg voor het theater om de voorstelling nog een keer aan te bieden tijdens het feestelijke openingsweekend begin september. Omdat het theater aan de Noordkade feest viert, zijn tickets een tientje.

Black Magic Woman, She’s Not There, Smooth en Maria Maria. Wie kent deze prachtige nummers van de legendarische Latin Guitar Hero Santana niet? Jan Kuiper, oprichter van The Five Great Guitars, vertolkt samen met gitaarvrienden Stochelo Rosenberg, Paulus Schäfer, Digmon Roovers en Marcel de Groot akoestische en bluesy arrangementen van de allermooiste songs van Carlos Santana.

Feestelijk openingsweekend
Black Magic Women is te zien op zaterdag 3 september, middenin het feestelijke openingsweekend van de Blauwe Kei, Theater aan de Noordkade. Het weekend van 2, 3 en 4 september staat bol van theater, muziek en film. Kijk voor meer informatie op blauwekei.nl/seizoenskickoff.
De voorstelling Black Magic Women start om 20.15 uur in de Grote Zaal. Ticket kosten 10 euro en zijn te bestellen op www.blauwekei.nl.

Afbeelding