Afbeelding

Bromfietstreffen met optreden van The Specs

Algemeen

MARIAHEIDE | Op het Dobbelsteenplein in Mariaheide is het zondag 21 augustus bromfietstreffen en er is live muziek van de Specs. 

De rit waar het ooit allemaal begon vindt ook in 2022 weer plaats in Mariaheide. De start van de Solexen is rond 10.30 en de overige deelnemers mogen om 11.00 uur van start.
De rit is inclusief een consumptie bij de startplaats, verzorging op de pauzeplaats en een leuke herinnering voor aan de bromfiets (zolang de voorraad strekt). Snelheid speelt bij deze volledig met borden uitgezette toertocht geen enkele rol, samen genieten van de mooie omgeving is het brommermotto van De Bromvliegers. Leon de Louw, voorzitter van de Bromvliegers, is bereikbaar voor meer informatie: 0492 465854 of 06 28888291.

Na afloop van de tocht is er een optreden van The Specs. Zij traden begin jaren 60 veelvuldig op in het toenmalige uitgaanscircuit in de regio Zuidoost Brabant en Land van Maas en Waal. Het repertoire van The Specs bestond uit nummers van The Kinks, The Rolling Stones, The Pretty Things, The Motions en The Byrds. Nu worden de oude nummers nog steeds gespeeld maar aangevuld met hedendaagse versies van deze nummers. Ze treden zondag op vanaf 14.30 uur.