Start to Volley junior

VEGHEL | Volleybalvereniging Skunk uit Veghel biedt een gratis beginnerscursus van vijf trainingen aan voor kinderen, geheel vrijblijvend. Het is een leuke manier om de basis van het volleyballen te leren en om te ervaren hoe leuk volleybal is. Mocht het je bevallen, dan kun je lid worden, maar het hoeft natuurlijk niet.

De cursus is voor alle kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Start to Volley junior vindt plaats op 5 zaterdagochtenden van 10.30 tot 12.00 uur. in de sporthal van basisschool 't Ven. De datums voor de eerste editie zijn 24 september, 1, 8, 15 en 22 oktober. Voor vragen mail naar starttovolleyjunior.nl.


Goede start TTCV

VEGHEL | TTCV heeft afgelopen zaterdag haar eerste wedstrijd in de najaarscompetitie gespeeld. In Sint-Willibrord werd het sterker geachte The Back Hands met 4-6 verslagen. Een succesvolle competitiestart voor TTCV dus.

Met dit positief resultaat kan zaterdag met vertrouwen de volgende tegenstander tegemoet worden getreden. In de eerste thuiswedstrijd komt ONI uit Wijchen op bezoek. Van dit team is weinig bekend, anders dan dat het na een wedstrijd voorlopig koploper is. De wedstrijd begint zaterdag om 14.30 uur in het Tafeltenniscentrum op het PWA-sportpark.