Qigong: Chinese Yoga, Mindfulness en beweging in één.
Qigong: Chinese Yoga, Mindfulness en beweging in één. Foto:

Ervaar de kracht van Qigong bij Yishi

BOEKEL | Qigong leren en meteen ervaren. Dat kan bij Yishi aan Bezuidenhout 10 in Boekel, in vijf thema lessen op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur.

De lessen worden gegeven door Dimphy van Alphen, geschoold in Europa en China. Zij is tevens lichaamsgericht coach en Familie opsteller. De volgende thema's komen voorbij: Jezelf Opladen (24 januari), Rug en Schouders Special (31 januari) , Kalmte en Kracht (7 februari), Goed in je Lichaam zitten (14 februari) en Balans en Focus (21 februari). Het is Chinese Yoga, Mindfulness en beweging in één. De meeste mensen vinden het al snel een prettige ervaring met een rustgevend en vitaliserend effect. De kosten zijn 15 euro per losse les of 68 euro voor alle lessen (inclusief info-boekje). Aanmelden is gewenst.

Op zaterdag 5 februari van 13.30 tot 17.00 uur is er een mini workshop 'De Body & Mind methode'. Dit zijn tien Qigong oefeningen die samen uitgevoerd een mooi en dynamisch geheel vormen. Elk onderdeel van je lichaam krijgt specifieke aandacht; beginnend bij de bovenste nekwervels tot en met je tenen. Alle gewrichten en meridianen komen aan bod. Het vergroot de connectie tussen je lichaam en geest waardoor je mentaal en lichamelijk sterker in het leven komt te staan. De kosten hiervoor zijn 45 euro. Info en aanmelden: www.yishi.nl of info@yishi.nl.