De maaltijdpakketten van Marike zijn niet te missen in Jumbo Drossaard. (foto: Henk Lunenburg)
De maaltijdpakketten van Marike zijn niet te missen in Jumbo Drossaard. (foto: Henk Lunenburg) Foto: Henk Lunenburg

Nieuwe maaltijdpakketten van Marikes Smaakpalet bij Jumbo Drossaard

UDEN | Marike Daverveld is het gezicht van Marikes Smaakpalet. Sinds 2011 brengt ze haar passie actief over op liefhebbers van lekker en gezond eten. "Eten staat voor mij voor genieten, gezelligheid en beleving."

Marike werkt alweer 4 jaar samen met Jumbo Drossaard. "Ik verzorg kookdemonstraties in de winkel. Corona heeft wat betreft onze samenwerking veel roet in het eten gegooid. Maar door stilstand komt er ruimte voor nieuwe ideeën. Het is te gek dat ik nu mijn eigen recepten samen met de ingrediënten mag bundelen in een maaltijdpakket. Lekker makkelijk en iedere week nieuwe inspiratie voor een gezonde maaltijd." De prijs van het pakket is afhankelijk van de producten die worden gebruikt. "Ik streef ernaar om de maaltijd niet duurder dan 1,75 euro per persoon te maken", aldus Marike. 

Instructiefilmpje
De QR-code op de flyer is gekoppeld aan het instructiefilmpje waarin Marike iedere week een gast uitnodigt, die met haar het nieuwe recept voor de Jumbo gaat bereiden. "Afgelopen weekend ben ik gestart met Mexicaanse wortelsoep. Wat ontzettend gaaf dat zoveel klanten enthousiast zijn!" Aankomende week staat er frittata op het menu. "Makkelijk te maken, koolhydraatarm en heel voedzaam. Heerlijk met een frisse salade. Maar live cooking is natuurlijk veel leuker! Vooral ook de inspirerende gesprekken met klanten in de winkel mis ik enorm. Dit lijkt me voor nu wel een mooi alternatief. Ik hoop jullie gauw weer te mogen ontmoeten in de gezelligste winkel van Uden. Smakelijk eten alvast."