TOP2000 in De Pul verschuift naar nieuwe datum in najaar

UDEN | Door de onzekerheid over wat er op 29 januari wel of niet zal mogen, verschuift het TOP2000 event wat zou plaatsvinden in De Pul uit voorzorg naar een nieuwe datum. Op 26 november hoor hoor je muziek uit de Top 2000, gezongen door de beste lokale zangers en zangeressen uit Uden en omstreken mét live band.

Dit gebeurt onder leiding van Joyce van der Sangen (vocal coach van Vocal Center Uden) en Ruud van der Heijden (initiatiefnemer en trombonist). De muziek van de Top 2000 kent iedereen, of je nu van pop, rock of Nederlandstalig houdt, in deze hitlijst tref je het allemaal. Niet voor niets is het beluisteren van de Top2000 via radio en televisie, steevast in de laatste dagen van het jaar, een belevenis waar heel het land over praat. Maar nu kun je ze ook live beleven in De Pul.

Tickets
Had jij al kaartjes voor de oorspronkelijke datum? Dan schuift de geldigheid van jouw kaartje automatisch mee op naar de nieuwe datum. Je bent hierover geïnformeerd door De Pul. Nog geen tickets? Dan is nu je kans om je kaartjes vast te leggen. Dat kan via de website van De Pul: www.livepul.com.