Venhorst verliest in blessuretijd

VENHORST | Koploper Volharding had zondag het geluk van een aanstaande kampioen. In een bijzonder moeizame wedstrijd werd hekkensluiter Venhorst pas in de blessuretijd met 2-1 verslagen. Goudhaantje was invaller Stan Jakobs. De 20-jarige eerstejaars senior uit Sambeek beleefde zijn finest hour als voetballer tot dusverre.

Behalve de winnende treffer tegen Venhorst tijdens zijn derde invalbeurt überhaupt bij het vlaggenschip van Volharding, scoorde de behendige aanvaller eerder op de dag ook al drie keer bij de reserves van Volharding in de met 4-1 gewonnen wedstrijd bij Wittenhorst 2. Voor Venhorst waren de druiven begrijpelijkerwijze zuur. De ploeg van trainer Michael van Doren had zeker een punt verdiend in Vierlingsbeek, maar het mocht voor hen in extremis niet zo zijn.
Het was Brent Achten in een wedstrijd waar geen kaarten vielen die kort voor rust opende voor Volharding. In de 81 minuut was het Jaap Kanters die met zijn doelpunt het imperium van Volharding ineen zag zakken, met zijn treffer naar 1-1. Het geluk was bij de kampioenskandidaat met het invallen van Stan Jakobs die alsnog voor het zoet van de overwinning zorg droeg. Het zuur was begrijpelijk voor de bezoekers uit Venhorst.