Beginnerscursus Bridge Platform Uden

UDEN | Het Bridge Platform Uden is een samenwerkingsverband van een aantal Udense bridgeclubs en organiseert onder andere cursussen voor iedereen die overweegt te leren bridgen om daarna eventueel te gaan spelen op een club. De beginnerscursus omvat twee delen van twaalf lessen en is gebaseerd op de methode 'Start met Bridge'.

Het eerste deel van de lessen wordt vanaf 14 september dit jaar elke woensdagmiddag gegeven in Eigen Herd. Bridgen is populair. In Nederland spelen meer dan kwart miljoen mensen bridge. Wil je bridgen leren en je snel bij een club aansluiten? Dan is de 'Start met Bridge' cursus iets voor jou.

Meer informatie
Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over bridge? Kijk dan op de website 8045.bridge.nl voor de actuele gegevens, bel met Harrie Hendriks 06 21 28 43 57 of stuur een mailtje naar bridgelerenuden@gmail.com.


Liederentafel Uden


UDEN | Er vindt weer een Liederentafel plaats in Eigen Herd op woensdagavond 25 mei. Het recept is bekend en de tekstboekjes liggen op tafel,

Niels, Herman en Tim spelen weer de sterren van de hemel en jullie zingen mee uit volle borst. De avond begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.00 uur en de entree is 1,50 euro.