RÆVN in De Pul

UDEN | De nachtdieren komen op zaterdag 21 mei raven in De Pul. Tijdens de eerste editie van RÆVN zijn niemand minder dan Joost van Bellen, WiWa (Willie Wartaal) en Andy Fox te gast. 

De Pul vertelt: "Housemuziek heeft een uniek thuis in De Pul. Joost van Bellen is een club icoon en één van de grondleggers van de house in Nederland. Hij komt de eerste editie van RÆVN in stijl afsluiten. Deze zelfbenoemde discodinosaurus zal zijn liefde voor de nacht delen in de vorm van een twee uur durende set. En is dat Willie Wartaal (WiWa) van ‘Watskeburt?’ Jazeker, naast hiphop entrepreneur is WiWa ook volledig in vorm als house dj. Andy Fox mixt als DJ en producer house, EDM, pop, soul, funk en jazz in een eigen mix. Ga mee op ontdekkingsreis en laat je meenemen door Andy Fox." Voor dit optreden kost een kaartje in de voorverkoop 15 euro, inclusief servicekosten. Kaarten voor optredens in De Pul zijn verkrijgbaar via LivePul.com, daar vind je ook meer informatie en het volledige programma voor De Pul voor dit seizoen.


Erik Krikke en 7even Bridges in Markant Uden

UDEN | Erik Krikke en 7even Bridges staat op woensdag 25 mei in theater Markant in Uden met het theaterconcert Keihard Opstaan. Het theater vertelt: "Tijdens dit nieuwe theaterconcert staat vooruitkijken centraal. Erik treedt met de Nederlandse prog-rock band in Markant naar buiten met een indringend relaas over de diepte- en hoogtepunten na zijn dienst. Kiest veteraan Erik voor terugvallen of doorgaan?"

Erik en de band wisten eerder al een groot publiek te raken tijdens hun eerste theaterprogramma en gelijknamige boek Operatie Geslaagd, over de verwoestende impact van PTSS. "In hun nieuwe theatervoorstelling staat vooruitkijken centraal", aldus het theater. "Want hoewel Erik weer midden in het leven staat, blijven zijn afgebrokkelde zelfvertrouwen en zelfbeeld continu rondspoken in zijn hoofd. Zijn verhaal gaat verder. Met vele hoogtepunten, maar ook diepe dalen. En ook dat moet verteld worden, want zijn ‘worsteling’ houdt nooit op."

7even Bridges
Het theater introduceert ook graag de band: "Met hun passie voor het vertellen van verhalen durft 7even Bridges te laten zien wie ze zijn en waar ze voor staan. Met levendige muziek, aangrijpende teksten en eigenzinnig herkenbare zevenstemmige harmonieën weet de band op een bijzondere manier tot de kern van emoties door te dringen en het diepste gevoel van hun publiek te raken. In 2018 debuteerde de band met het album Break The Silence, waarin toetsenist Krikke zijn trauma’s na zijn dienst in Afghanistan van zich af wist te schrijven."

Praktisch
Keihard Opstaan is op woensdag 25 mei 2022 om 20.30 uur te zien in de kleine zaal van Markant Uden. Tickets kosten 23,50 euro, exclusief 1,85 euro ticketkosten, en zijn te reserveren via markantuden.nl, telefonisch via 0413 25 61 10 of via het informatiepunt.